sunnuntai 27. syyskuuta 2015

syksyn värejä ja Noshia

Pidin ihkaensimmäiset NOSHin kutsut pari viikkoa sitten, sitä ennen kävin pariin otteeseen tutustumassa kyseisiin tuotteisiin ja firmaan esittelijän luona sekä kaverin kutsuilla.
Farkkucollege on ollut minulle täysin uusi tuttavuus ja mietin, että miten se käyttäytyy ommellessa, käytössä ja pesussa... No uskaltauduin tilaamaan sitä pari metriä alkuun ja kokeilin legginssejä ja sehän toimii! Mahtava ommella (tosin saumurini on eri mieltä paksuissa kohdissa), pesuissa ei ainakaan näin alkuun ole suuremmin nukkaa tullut, kangas pysyy hyvin kuosissaan, ei siis tule esim suuria polvipusseja. Kangas on siis jotain strechfarkun ja joustocollegen välimaastosta..
Nyt kangaskaapista löytyy paria muutakin väriä tuota ihanaista kangasta ja onpas siitä jokunen vaatekin syntynyt. Kangas soveltuu erittäin hyvin niin tiukkoihin leggareihin, löysiin collareihin tai vaikkapa mekkoon!

Piti ihan tuollainen kollaasi tehdä noista tekeleistä kun muuten olisi tullut niin hurjan monta kuvaa :D

Tein Neidille jumppiksen majapuun joustocollege+avaruuskemut trikoosta
Neidin oranssit velourhousut saivat pinkit tehosteet
Minin jumppis, jonka Juniori on ominut on majapuun tiikeri joustocollegea ja koot.fi diagonaaliraita joustocollaria
Itselle mekko syntyi Noshin farkkucollegesta+raitaresorista
Vuoritettu minijumppis on apilajoustofroteeta
Palohousut ovat Marimekon vanha naisten paita
Tähti neuletekki ja sen alla pitkähihainen t-paita ovat Juniorille NOshilta kaikki kankaat ja resorit
Aurinkoinen huppari Verson puodin joustocollege ja housut joustofarkkua ja viimeisenä Minille unipussin tähtifleecestä

Toisessa kuvassa puolestaan läytyy Noshin MBX trikoinen jumppis
NOshia yms bodyjä
Helmitaulu joustofroteinen kesäjumppis, jota voi käyttää tietysti pitkähihaisen ja vaikkapa sukkisten kanssa
Mansikkainen 3/4 hihainen trikoopaita
ja vilaus Neidin farkkucollege mekkosesta.

Sitten kun vielä joku kaunis päivä oikeasti olisi aikaa opetella kuvaamaan ja näpertämään sellaisia hienoja kuvakollaaseja! :D

Ja tottahan vaatteet pääsisivät oikeuksiinsa paremmin mallin päällä, mutta joudun mallien puutteen vuoksi tyytymään tällaisiin henkari/lattiakuviin hyvin monesti (tähän sellainen WirNisTys-hymiö)

Muutenpas meidän elämässä ei isompia ole tällä hetkellä tapahtunut, jos ei oteta huomiaan sitä, että minun pitäisi palata ensikuussa töihin!!!! APUA!!! Meidän Mini on vielä niin MINI, etten raaski häntä hoitoon viedä, vaikka ikää alkaa se 9kk olemaan. Käväisen joulunajan töissä ja sitten jään kotiin muksujen kanssa. Hirvitys, mitenhän sitä taloudellisesti pärjää kun tuo halituskin vaan meinaa nuo kaikki mahdolliset tuet ottaa pois lapsiperheiltä ja päivähoitomaksut vain nousee niin, että on entistä järjettömämpää viedä lapsia edes sinne hoitoon, jotta töihin pääsisi. :/ Jospa Suomi vielä jollain konstilla tästä kuopasta ylös pääsee, mutta ei lapsiperheiden, lapsien, pienituloisten ja vanhusten kustannuksella... Viimeinenkin kulutus lakkaa siinä vaiheessa kun loputkin ostovoimasta katoaa näiden uusien kaavailtujen kiristysten myötä - ainakin meillä :(
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti