tiistai 5. elokuuta 2014

Kuumeinen pikkupotilas

 Tämä viikko alkoikin hieman erilaisissa merkeissä kuin kuvittelimme. Piti olla ihan normaali työviikko, mutta lauantaina Neiti 3v oli kuin tulta ja tappuraa kaverisynttäreiden jälkeen. Laitoimme olon päiväunien puutteen piikkiin.
Sunnuntaina kuitenkin selvisi syy neidin huonovointisuuteen yöllä. Kuumetta ja korkeaa sellaista!!
Meillä lapset ovat olleen kiitettäviä sairastajia, ei korkeaa kuumetta ja jaksavat puuhata ja touhuta, mutta nyt on eri juttu. Neidillä nousi sunnuntai-iltana kuume 41,5 asteeseen ja siltä istumalta pakkasin kamat reppuun ja ajoin päivystykseen. Kyllä tuli matkan aikana mietittyä vaikka ja mitä!

Veriarvot ok, samoin kaikki näkyvät puitteet. Lääkettä ja kotiin. Kuume jatkui samalaisena maanantaina ja tänään aamulla Neidin herättyä kuume oli jo taas 39 astettta (lääkettä on siis mennyt jatkuvasti maksimiannokset). Taas reissu päivystykseen, tällä kertaa otettiin myös pissanäytteet, se olikin Neidistä hauska homma kun sai käydä puskapurkkipissillä :D Onneksi sattui olemaan näytepurkki kotosalla niin saatii täydellinen näyte labraan. Edelleenkään missään ei  ole mitään vikaa, mutta kuume on korkealla. Odotean, että jonkinlaisia täpliä ja pilkkuja alkaisi ilmestyä Neidin vartalolle, jotta voisimme hokaista. Vauvarokko tai Enterorokko se voisi olla, mutta näppyjä yms ei ole.

No nyt olemme siis viettäneet sisällä useamman päivän viileässä, jotta saisimme kuumeen pysymään mahdollisimman alhaalla (alle 40). Äidillä ei tietysti aika niin hyvin kulu tekemättä mitään kuin näillä nuoremmila, jotka voisivat katsoa muumeja aamusta iltaan, joten olen siivonnut - tosin ennen kuin pääsin loppuun iski väsymys! :D

Ja tietysti huristellut muillakin koneilla kuin vain imurilla.
Nyt syntyi parit housut itselle, toiset jämäpaloista ja niistä tuli kyllä ihan "työhousun" näköiset, mutta jospa niitä kuitenkin kehtaa pitää kotosalla ja ulkoillessa, materiaali paksua harjattua collegea. Toiset ihanan pehmoiset Velourit, lemppariväristäni <3 Lahkeista tuli hitusen ylipitkät, mutta parempi niin kuin liian lyhyet :)
Samoilla langoilla suristelin sitten Juniorille muutamat housut syksyksi hoitoon. Materiaalina sama harjatu college sekä napakampi ja ohuempi harjaamaton college.

Nyt siis jäämme odottamaan, jotta Neiti paranee ja arki palaa taas normaaliin uomaansa, toivotaan nyt ettei Juniori sairastu myös! :o

Tulipas mieleen, että joskus lupailin käyttökokemuksia tuosta meidän kettiön välitilasta. Siihenhän tuli siis laasti laatan päälle ja kosteantilan maali ja voin kertoa, että TOIMII! :) Sen voi ihan pyyhkiä märällä kuten laattapinnankin ja lika lähtee kyllä voimaa käyttämättä, tietysti jos siihen pitkäksi aikaa jää mustikkaa tms niin painuu maaliinja jää haalea läntti, mutta senhän saa aina maalattua uudestaan ;)

Nyt potilasta katsomaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti