lauantai 2. elokuuta 2014

Helteisen kesän kuulumisia

Kesä on ollut helteinen eikä loppua näy, saapa nähdä kuinka kauan tällaiset helteet voivat jatkua!
Toisaaltahan se on ihanaa, että on lämmintä, mutta kyllä täytyy myöntää, että olen enemmän talvi-ihmisiä kaikkineen. Pidän takan loimusta, kirpeästä pakkasesta nenällä, lämpimästä juotavasta, joka lämmittää käsiä. Niin ja onhan se ilmakin huomattavasti raikkaampaa ja kuivempaa kuin nyt on ollut.
Onneksi viime kesänä asensimme ilmalämpöpumpun, muuten olisi kyllä tässä(kin) talossa vietetty unettomia öitä!

Ompeluksissa on ollut pientä taukoa tai lähinnä helteiden ja kaiken muun yhteisvaikutuksesta johtuvaa jaksamisen puutetta. Nyt kuitenkin kun on muutama viileämpi päivä olut on taas mieli ja sormet alkaneet syyhyämään töihin.
Kuvassa pari valmistunutta tuotetta ihan itselle, tosin ne jäävät vielä hetkeksi kaappiin odottamaan käyttöä sekä pikkuruinen fleecepussukka lämmittämään sitten talvella pikkuruista ihmistä <3


Tässä kesän aikana olen yhden jos toisenkin aisapussukan ommellut ja laittanut maailmalle, ihan huikeaa! Kuukauden aikana olen varmaankin 30kpl niitä saanut postittaa. Nyt on sitten monella polkupyörissä ja vaunuissa näppäriä pussukoita, joihin saa pikkutavarat mukaan :)

Niin juu ja pääsinpäs muuten taasen sellaiseen testiryhmään!
Nyt on kyllä oikea ryhmä minulle tulossa!
Pääsen testaamaan vanishin tahranpoistoaineita ja mitäpä lapsiperheessä ei pyykissä olisi jos ei tahroja! Odotan todella kovasti pakettia saapuvaksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti