maanantai 27. tammikuuta 2014

Peräkärry saapui!

Pikaista päivitystä ennen kuin unohdan vertailua laittaa...
Elikäs Qeridoon kärryt kävivät pyörähtämässä meillä ja totesin, ettei ne olleet alkuunkaan meidän menopelit! No ei auttanut kuin kysellä tarjousta Croozerin Kid for 2 ja kyllä kannatti ;)
Qeridoota ja Croozeria vertaillessa isoimmat erot olivat takatilan käytettävyys. Qeridoossa joudut irroittamaan puoli kuomua kokonaan kun taas Croozerissa on avattava läppä, josta tavarat saa laitettua takapaksiin.
Qeridoon kasaamisessa pieneen tilaan oli mielestäni myös kehitettävää. Se ei mennyt kasaan sisältöineen vaan kaikki pehmusteet piti ottaa pois jos sen halusi littanaksi. Croosereissa rungon saa kasattua sisältöineen parista napista ja renkaat lähtee myöskin nappia painamalla.
Aukko lasten laittoa varten oli myös paljon pienempi Qeridoossa kuin Croozereissa tai sitten joudut taasen irroittamaan puoli kuomua, jotta saat lapset laitettua isommasta aukosta. Kuomu oli myös sen verran nafti mitoitukseltaa, ettei sitä vain heitetty rungon päälle vaan se piti laittaa kunnolla, miinusta myös kapeista tarranauhoista, joilla kuomu tuli kiinni. Molemmista löytyi hyttysverkko ja muovikuori sen päälle. Croozereissa kun avaa takakontin niin myös ilma vaihtuu eli jos on liikenteessä auringonpaisteella/helteellä niin koppi ei ole ihan sauna.
Tekstiilit vaikuttavat muutenkin Croozereissa laadukkaammilta, mutta käytössä en sitä voi varmaksi tietystikään sanoa.
Croozereissa istuinosa poikkeaa suuresti Qeridoosta. Croozereissa on selkeästi kaksi istuinta kun Qeridoossa on yksi "penkki" ja kahdet vyöt, vyöt olivat myöskin huomattavasti yksinkertaisemmat. Qeridoossa löytyi jaloille oma kolo, Croozereissa jalat tulevat lähes samaan tasoon pepun kanssa, mutta hyvin tuossakin on tilaa.
Molemmissa kärryissä on sisällä säilytystaskuja ja jonkinmoiset pääntuet.
Täytyy sanoa, ettemme edes kasanneet Qeridoon kärryjä loppuun saakka, koska jo nämä asiat saivat MINULTA ehdottoman EI-vaikutelman.
Jos käytän kärryjä paljon pitää ne olla myöskin todellakin käytännölliset ja mielestäni sitä ei Qeridoon kärryt tarjonneet MINULLE. 

No jahka samme käyttökokemuksia kärrystä niin kerron niitä teille :)

Pahoittelen huonoa Suomea kun näin pikaisesti kirjoittelen :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti