torstai 16. tammikuuta 2014

Ihanaista Uutta Vuotta kaikille lukijoille ja vieraille!


Kuluvaa vuotta on vasta pari viikkoa takana ja mieli on jo keväässä, ehkäpä siksi, että lähden piakkoin taasen leipätyöhöni.
En todellakaan ymmärrä minne vuosi on hujahtanut?! Viimevuonna näihin aikoihin vielä haaveilin kotonaolosta ja nyt huomaan, että aika on kiitänyt tuon haaveeni yli!
Eipä sillä, ettenkö jo odottaisi töihinpaluuta, luovutan oikein mielelläni erotuomarin tittelin puolisolleni lähes kahdeksi kuukaudeksi. Hän aikoo pitää "isälomaa" :D Hah, olisi niin mukava olla kärpäsenä katossa seuraamassa kotiarkea!
Neidin uhma on tällä hetkellä jotai tähtitieteellistä, eikä tietysti pelkkä uhma riitä. Ennen vastaus oli aina "EI!" nyt se on "MIKSI, KUKA, MISSÄ, MITÄ,...?" Ja kun vastaat kysymykseen seuraa jatkokysymys...
Pikkuveli on ÄRSYTTÄVÄ! Siis hän on nyt 2kk kontannut ja nousee tukea vasten, jne ja mitäs muutakaan hän tekee kun pilaa esikoisen leikit, lelut ja on aina väärässä paikassa?!
Koen olevani huonosti palkattu erotuomari 24/7...

Mutta siis vuosi on ollut monellakin tapaa mahtava ja merkityksellinen meille kaikille ja toivottavasti tästä vuodesta tulisi yhtä ihana kuin edellisestä jollei vielä mahtavampikin!Tottahan minä olen aina sillointällöinjossainvälissäjaehkäjopahiemanuseamminkin tehnyt taasen kaikenlaista. Kaikesta ei tietysti kuvaa ole, mutta jokunen otoskin on ehtinyt kameran muistikortille ennenkuin tuote on postilaatikossa/käyttäjällään. Lakkeja monenmoisia, mekkoja, housuja, essuja, tuttinauhaa, vaunusuojaa, jne on syntynyt useampiakin. Välillä mielessä käy isompikin "tuotanto", mutta sitten taas on näitä päiviä kun ei jaksaisi korviaan kantaa ja pelkkä ajatuskin ompelemisesta saa kömpimään sänkyyn peiton alle :D

Ompelun lisäksi tuleva kevät aiheuttaa minussa pakonomaisen sisustusvimman (kuten joka vuosi) ja tänä vuonna hoksasin, että lapsilla ei ole hoitoon tossuja, saatikka minulla kulkupeliä heidän kuskaamiseen sinne hoitoon! Tai no joo onahn minulla auto, mutta toisaalta miksi en hyödyntäisi työmatkaa kuntoillen kun kuntoilu todennäköisesti jää töihinlädön myötä vähäiseksi?

No ongelmiin on tietysti monenlaisia ratkaisuita, mutta minä ratkaisin ne näin...
Sisustus: keittiöön uusasin välitilan vetämällä laastin kaakeleiden päälle+maalaamalla 3x timanttimaalilla (tuntuu ihan muovimatolta ja toistaiseksi siivous on ollut yhtä helppoa), myös takka sai uuden maalipinnan, keittiön tuolit saivat päällensä valkoiset huput (näistä tulee kuvaa myöhemmin, ne kun jouduin itse tekemään koska tuoleissa on niin korkea selkänoja, ettei valmiit mallit käyneet), vessan altaanpäälliset kaakelit menivät uusiksi pienen katastrofin jälkeen ja samalla "jouduimme" vaihtamaan peilin peilikaappiin, uusaamaan sähköjä jne. Niin ja keittiöönkin tuli muutama uusi valaisin, josta hyödyin sen verran, että sain valaisimen työpisteelleni, nyt näen paremmin surruutella sitten ompeluksia :)
Lasten tossut: tilasin verkkokaupasta.
Kulkuvälineeksi: hoito/työmatkoille olen ajatellut polkupyörää+peräkärryä. Pitkään olen kärrystä haaveillutkin, mutta nyt se on ajankohtainen kun kahta lasta et sellaiseen tarakkaistuimeen survo...
Hintaluokkaa on 100e-> toiset ihan hävyttömän hintaisia!
No saapas nähdä mikä kärry meille sitten tässä kotiutuu. Qeridoota ja Croozeria olen katsastellut, mutta Croozerin leveys saa ison miinuksen.
Jahka päädymme johonkin kärryyn niin kerron teille, millainen menopeli on kyseessä ja tietysti hyvät ja huonot puolet.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti