tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kevättä odotellessa

Välikausilakki käännettävä

Kevät tuntuu tänä vuonna ihan ennätysmäisen pitkältä!
Lunta on edelleen takapihalla polveen asti ja etupihalla paljon enemmän. Onneksi pihatie alkaa olemaan sula ja se houkuttelisikin kovasti päällystämään tuon kurakkoisen hiekka/murske tien. Jospa sitä kuukauden päästä jo pääsisi tuumasta toimeen ;)

En ole muistanutkaan kertoa mitä kaikkea ihanaa ompeluharrastukselleni kuuluu!
Teimme miehen kanssa minulle vaatehuoneeseen sellaisen pienen ompelunurkkauksen, kun nuo koneet ym. eivät ole kovin kauniita kun ne ovat levällään pitkin taloa :D Nyt siitä kaaoksesta pääsee eroon yksinkertaisesti vain sulkemalla oven - ihanaa!
Toinen merkittävä muutos on saumurini. Bertta on joutunut joksikin aikaa sairaslomalle - jossain vaiheessa saatan vielä laittaa sen kuntoon, niin hyvä kone se oli. Mutta tilasin uuden saumurin, hän on nuorempi versio Bertasta. Vertailin ja vertailin ja luin kokemuksia ja en voinut muuta kuin pitäytyä tuossa samassa ja varmassa merkissä. Olin yllättynyt, miten huonoja kokemuksia monella oli muutamasta merkistä! Uusi saumurini on siis myöskin Brother 3034 D, hän on hieman hiljaisempi kuin Bertta, mutta siinä on pari toimintoa vähemmän kuin Bertassa - tosin toistaiseksi olen pärjännyt ilman niitä. Luulisin, että uutta saumuria voisi kutsua Violaksi. Siinä on jotain uutta, mutta samalla paljon vanhaa :)

Voilalla olen surruttanut jo monta monituista metriä ja yhteistyömme on sujunut saumattomasti. Eva taasen jatkaa hangoitteluaan... Kuvittelisi sen jo hoksaavan, että sen pää on vadilla! Joku päivä sekin vaihtuu nuorempaan ja varmasti osaavampaan yksilöön ;D
Minulla olisi tuolla jonkin verran valmiita tekeleitäkin ja se pukukin, josta lupasin kuvia jo aikaa sitten, mutta taidan luistaa siitä hommasta - vaikka olen tehnyt mitä ihanimpia lakkeja näille pikkuisille! Jospa saisin tässä pian aikaiseksi ottaa kuvia ja laittaa taasen tänne.
Muoks. Pitihän minun mennä kaivelemaan nuo lakit esille ja ottaa kuvaa :D
Taskuvaippoja on myös nyt taasen eri kokoisina ;)

1 kommentti:

  1. Moikka!

    Nyt tilaisin sulta tuommosen hatun, millanen Neelalla on päässä tuossa yhessä kuvassa, sellanen suorakulmion tai neliön mallinen :) Paljonko sellanen maksaa?

    T. Anu

    VastaaPoista