torstai 15. maaliskuuta 2012

Alkukankeuksia...


Tein Blogia jo eilen, mutta en saanut millään tehtyä mieleistäni - saatikka toimivaa! Näyttää näissä eri pohjissa olevan isoja eroja.

Odotan tänään saapuvaksi uutta paininjalkaa Bertalle (Brother Lock9600Td saumuri), jotta saisimme taas viettää laatuaikaa yhdessä.

Tällä välin kun Bertta tuli huollosta edelleen rikkinäisenä olen joutunut työskentelemään Evan kanssa (Eva-ompelukone - todella simppeli), Eva on jokseenkin jääräpäinen ja olemme monesta asiasta eri mieltä ja onpa Eva joutunut käymään joskus pihalla tuulettumassa, puhumattakaan uhkauksistani viedä se kirpputorille!

Eilen tuli vino pino kankaita kangastukusta ja sormeni syyhyävät päästä leikkaamaan niitä. Tosin toistaiseksi minulta puuttuvat kaavat ja sakset, jotka toinen koiristamme söi yksinäisyyteensä tässä eräänä päivänä kun olimme käymässä kaupassa. Tosin ne eivät olleet ainoa tavara, jonka neiti oli tuhonnut, vaan hän oli siis mennyt tuolin kautta ompelupöydälle ja tuhonnut lähes kaikki ompelutarvikkeeni mm. paininjalkoja, nuppineuloja, voiteluöljyt, ratkojan, saumurin lankakeriä, jne...

Jospa sitä ryhtyisi sitten piirtämään kaavoja, jotta saisi nuo kankaat käyttöön... Jos jotakuta kiinnostaa saada omakseen jotain tekeleitäni niin voi ottaa yhteyttä :)


3 kommenttia:

  1. Hei. Multa saisit kierrätyskankaita... Tekisi mieli leikellä matonkuteiksi mutta kutomahommat taitaa jäädä eläkkeelle jäännin jälkeiseen elämään:-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi! oikein mielellään otetaan vastaan kankaita ja jos kaapin perällä on jokin hyväkuntoinen vaate, jota ei tule käytettyä ja siinä on potenttiaalia joksikin muuksi niin sellaisetkin kelpaa :D

      Poista